DermArt cabinet medical de dermatologie estetica
Sala asteptare
Cabinet consultatii
Sala tratamente chirurgicale

Mezoterapie

Este o procedura rapida si eficienta prin care se introduc in piele, direct in stratul mijlociu al pielii si in functie de afectiune, cocktailuri de substante precum acid hialuronic, vitamine, minerale, antioxidanti, aminoacizi, substante ce stimuleaza regenerarea, substante cu efect vasodilatator local, etc. de care aceasta are nevoie pentru a se hrani, regenera si functiona normal. Astfel, se stimuleaza metabolismul celular si microcirculatia, iar odata cu ele, sinteza de colagen si elastina si eliminarea radicalilor liberi.

Avantajul major al acestei terapii este utilizarea substantelor active doar acolo unde este nevoie si in doze foarte mici , fara efectele adverse ale medicamentelor administrate pe cale generala.

Exista doua metode prin care se poate practica mezoterapia: prin dermoporatie (cu ajutorul unui aparat care cu ajutorul unui curent electric favorizeaza absorbtia substantelor) sau prin injectare (tratament ce trebuie efectuat doar de catre medic intr-un mediu strict aseptic). Efectele se pot observa chiar dupa prima sedinta, dar rezultatele optime apar dupa mai multe proceduri, in general fiind nevoie de 4-6 sedinte spatiate la 7-10 zile interval, in functie de mai multi factori individuali. Mezoterapia prin dermoporatie este contraindicata pacientilor cu implanturi metalice la nivelul zonei ce urmeza a fi tratata.

Mezoterapia cu pistolet - un nou serviciu de dermatologie estetica

Acum, in cabinetul DermArt, va oferim cea mai avansata tehnologie pentru acest serviciu: MEZOTERAPIA CU PISTOL. Administrarea cocktailului se face cu un aparat digital ce asigura o injectare precisa, rapida, uniforma, cu o eficienta sporita, cu un confort crescut.

Celulita - Mezoterapia pentru tratamentul celulitei presupune injectarea unui cocktail format din substante ce topesc grasimea, asigura eliminarea ei si distrug colagenul de proasta calitate responsabil de aparitia aspectului de ”coaja de portocala”.

Mezolifting - Se refera la reintinerirea pielii cu ajutorul unui cocktail ce hidrateaza, catifeleaza si stimuleaza regenerarea.

Conditia esentiala pentru a obtine rezultatele dorite este respectarea stricta a protocolului de tratament stabilit de catre medic.

Ce putem trata prin mezoterapie?

• pielea imbatranita, obosita

• pielea deshidratata

• ridurile fine

• acneea

• cicatricile postacnee

• hiperseboreea

• petele hiperpigmentare (melasma)

• celulita

• vergeturile

• caderea parului (alopecia)